НАЈНОВИ СОДРЖИНИ

Забрзајте си го метаболизам и ослабнете без вежбање

 Здрави масти

Ако јадете масти за појадок ќе го охрабрите телото да согори повеќе масти и калории во текот на денот. Појадокот не го прескокнувајте и се препорачува да изедете две варени јајца и ......

прочитај повеќе

ДИЕТА: Месечева диета– дури и до 3 кг дневно!

Принципи

Oвaa диета се состои од пост во траење од 24 часа во периодот кога е млада месечина. Постојат докази дека постот кога е полна месечина (во трајање од 24 часа) дава одредени резултати, но ни приближно ......

прочитај повеќе

Избркајте ги комарците

Лабораторијата на природата крие многу тајни кои ги познавале и нашите предци и ги користеле за да си го олеснат животот и да се спасат од досадните комарци кои ги напаѓале и ширеле болести.Еден од ефикасните природни препарати кои ......

прочитај повеќе
РЕЦЕПТИ
Рецепт за здравје, убавина и долговечност

Лимон, мед и лук, се природни антибиотици.Овие три состојки се користат за да си ...

ЛЕКОТ Е ВО ПРИРОДАТА
ПРИРОДЕН ЛЕК ЗА ИСКАШЛУВАЊЕ

Потребни состојки за подготовка на овој лек се повеќе прочитај повеќе

АКТУЕЛНО/ АНАЛИЗИ
ОСТАТОЦИ ОД ХРАНА КОИ НЕ ТРЕБА ДА ГИ ФРЛАМЕ, ЗАТОА ШТО СЕ ЗДРАВИ

КОРА ОД ПОРТОКАЛ

Кората од портокал содржи четири пати повеќе растителни влакна од самиот портокал,бидејќи кората ...

ЛЕКОТ Е ВО ПРИРОДАТА
ЛЕКОТ Е ВО ПРИРОДАТА
ПРОИЗВОДИ КОИ НЕМААТ РОК НА ТРАЕЊЕ
МЕД

Без разлика на тоа пред колку време медот е направен тој никогаш не го губи својот драгоцен квалитет.Медот може да ...

АКТУЕЛНО/ АНАЛИЗИ
Зошто сите се "луди" за диетата која што е стара веќе 100 години....

Заслужен за популарноста на оваа диета е филмскиот спектакл "Големиот Гетсби".Оваа диета во дваесетите години од минатиот век ...